Nieuws van Watson-Marlow

 • Procespompen voor digitale netwerkbesturing

  dinsdag, 16 juni 2020

  Procespompen voor digitale netwerkbesturing

  De toonaangevende serie van 530, 630 en 730 peristaltische pompen van Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) is nu verkrijgbaar met Ethernet/IP™ -besturing. De beschikbaarheid van dit steeds populairder, niet-bedrijfseigen industriële netwerkprotocol biedt pompgebruikers toegang tot snelle, nauwkeurige prestatiegegevens en naadloze connectiviteit met moderne PLC-regelsystemen en het IoT (Internet of Things)

 • Watson-Marlow Fluid Technology Group Coronavirus Statement

  vrijdag, 20 maart 2020

  Watson-Marlow Fluid Technology Group Coronavirus Statement

  In het licht van de huidige wereldwijde COVID-19 situatie heeft de Watson-Marlow Fluid Technology Group vergaande noodplannen geïmplementeerd om de impact tot een minimum te beperken. Als de situatie zich blijft ontwikkelen, kunt u er zeker van zijn dat we ons blijven inzetten om de gezondheid en het welzijn van onze medewerkers en klanten te beschermen.

 • Living longer extends lifetime consumption of medicines: Can pharma meet the challenge by making drugs more efficiently?

  woensdag, 11 maart 2020

  Living longer extends lifetime consumption of medicines: Can pharma meet the challenge by making drugs more efficiently?

  The pharmaceutical industry is facing a challenge partly of its own making. So effective have the industry’s products been at extending people’s lives that the total cost of medicine consumption is stretching the limits of affordability around the world.

 • QDOS-pompen die uitgebreid worden gebruikt voor polymeerdosering bij afvalwaterzuivering

  woensdag, 26 februari 2020

  QDOS-pompen die uitgebreid worden gebruikt voor polymeerdosering bij afvalwaterzuivering

  Chemical Support Systems Ltd (CSS), dat wereldwijd meer dan 2000 chemische doseersystemen heeft ontworpen, vervaardigd, geïnstalleerd en in bedrijf gesteld, kiest voor Qdos-pompen van Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) voor polymeerdosering in afvalwaterzuiveringstoepassingen.

 • PuroVaso kiest voor BioPure producten om hermetische afsluiting te optimaliseren

  donderdag, 27 juni 2019

  PuroVaso kiest voor BioPure producten om hermetische afsluiting te optimaliseren

  PuroVaso®, een nieuwe product dat op de markt, bestemd voor het verwerken van poeders en tabletten, gebruikt BioPure BioClamp® en BioPure silicone pakking technologie op zijn containers.

 • Watson-Marlow Fluid Technology Group breidt assortiment BioPure pakkingen uit

  woensdag, 26 juni 2019

  Watson-Marlow Fluid Technology Group breidt assortiment BioPure pakkingen uit

  Falmouth, VK, 2 mei 2019 / Sciad Newswire / Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) kondigt de lancering aan van het verbrede assortiment van BioPure pakkingen waarin nieuwe materialen zijn gebruikt om het toepassingsgebied te verbreden en tegemoet te komen aan de grote vraag naar consistente kwaliteit van bioprocessing componenten.

 • De ReNu pompkop biedt een nauwkeurige en herhaalbare opbrengst voor het doseren van polymeren

  dinsdag, 11 juni 2019

  De ReNu pompkop biedt een nauwkeurige en herhaalbare opbrengst voor het doseren van polymeren

  De lancering van een nieuwe pompkop die is ontworpen voor gebruik met de bekroonde Qdos serie van peristaltische doseerpompen is aangekondigd door de Watson-Marlow Fluid Technology Group. De Qdos 20 met ReNu™ PU pompkop biedt een herhaalbare opbrengst van 28 l/uur bij 4 bar (7.67gph bij 60psi) voor vloeistoffen met ver uiteenlopende viscositeiten, met een gegarandeerde doseernauwkeurigheid van ±1%.

 • Uniek configureerbaar Flexicon FPC60 afvul-/afsluitsysteem biedt flexibele productie

  donderdag, 10 januari 2019

  Uniek configureerbaar Flexicon FPC60 afvul-/afsluitsysteem biedt flexibele productie

  Watson-Marlow Fluid Technology Group komt met de nieuwe Flexicon FPC60, de zeer accurate afvul/afsluitmachine gebaseerd op de slangenpomp technologie. Het systeem kan worden opgebouwd uit diverse modules, waardoor gebruikers hun eigen afvuloplossingen voor de verwerking van kleine batches kunnen creëren. De modules bestaan uit flesinvoer, afvullen en afsluiten, automatische afkeuring, gas toevoegen en uitvoer.

 • De Qdos doseerpomp met 12-24V DC voeding maakt meer mobiele toepassingen mogelijk

  dinsdag, 8 januari 2019

  De Qdos doseerpomp met 12-24V DC voeding maakt meer mobiele toepassingen mogelijk

  Voortbouwend op de zeer succesvolle Qdos serie van chemische doseerpompen, brengt de Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) een versie voor mobiele en afgelegen toepassingen op de markt die kan worden aangedreven met een 12-24V DC voedingsbron. De nieuwste Qdos pomp helpt elke gebruiker die een nauwkeurige, goed geregelde doseerpomp nodig heeft waar netspanning niet binnen het bereik of praktisch in het gebruik is.

 • Een product zoeken

 • Een lokaal contactpersoon zoeken

 • Hulp en advies

  Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

  Fax: +32 (0) 9 233 06 49

  Contact