puresu slangelementen voor eenmalig gebruik

puresu slangelementen voor eenmalig gebruik

puresu slangelementen voor eenmalig gebruik

Contact opnemen

Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

Fax: +32 (0) 9 233 06 49

Contact

Overview

puresu brochure

puresu brochure

BioPure puresu brochure

Nu downloaden

BioPure is ontwikkeld op basis van onze uitgebreide ervaring met producten voor eenmalig gebruik en levert nu de flexibiliteit van aangepaste slangelementen die precies aan uw bioverwerkingsvereisten voldoen.

U profiteert van een groot assortiment gevalideerde componenten en configuraties, zonder minimum bestelling en een eenvoudige, herhaalde bestelprocedure ter ondersteuning van een continue supply chain. Elk onderdeel is gedurende het montageproces volledig traceerbaar, en uitgebreide documentatie wordt meegeleverd. Hierdoor weet u zeker dat uw slangelementen voor eenmalig gebruik u kant-en-klaar bereiken en dat aan alle strikte cGMP-vereisten en validatienormen voldoen.

Specificatie

puresu-elementen zijn als volgt leverbaar:

Download de slangvalidatiegids.

Configuraties

WMFTG maakt gebruik van onze deskundigheid op het gebied van peristaltiek en voegt daar BioPure aan toe voor een compleet systeem met procespompen, slangen, fittingen en proceselementen.

De elementen worden ontworpen met gebruik van BioSelector om de levertijden te verkorten, met behoud van de benodigde flexibiliteit om aan uw vereisten te voldoen.

Wij bieden onze klanten deze service, omdat wij weten dat niemand beter geschikt is voor peristaltische vloeistofpadtoepassingen dan WMFTG.

  • Contact opnemen

    Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

    Fax: +32 (0) 9 233 06 49

    Contact