Nieuws van Watson-Marlow

 • De ReNu pompkop biedt een nauwkeurige en herhaalbare opbrengst voor het doseren van polymeren

  dinsdag, 11 juni 2019

  De ReNu pompkop biedt een nauwkeurige en herhaalbare opbrengst voor het doseren van polymeren

  De lancering van een nieuwe pompkop die is ontworpen voor gebruik met de bekroonde Qdos serie van peristaltische doseerpompen is aangekondigd door de Watson-Marlow Fluid Technology Group. De Qdos 20 met ReNu™ PU pompkop biedt een herhaalbare opbrengst van 28 l/uur bij 4 bar (7.67gph bij 60psi) voor vloeistoffen met ver uiteenlopende viscositeiten, met een gegarandeerde doseernauwkeurigheid van ±1%.

 • Uniek configureerbaar Flexicon FPC60 afvul-/afsluitsysteem biedt flexibele productie

  donderdag, 10 januari 2019

  Uniek configureerbaar Flexicon FPC60 afvul-/afsluitsysteem biedt flexibele productie

  Watson-Marlow Fluid Technology Group komt met de nieuwe Flexicon FPC60, de zeer accurate afvul/afsluitmachine gebaseerd op de slangenpomp technologie. Het systeem kan worden opgebouwd uit diverse modules, waardoor gebruikers hun eigen afvuloplossingen voor de verwerking van kleine batches kunnen creëren. De modules bestaan uit flesinvoer, afvullen en afsluiten, automatische afkeuring, gas toevoegen en uitvoer.

 • De Qdos doseerpomp met 12-24V DC voeding maakt meer mobiele toepassingen mogelijk

  dinsdag, 8 januari 2019

  De Qdos doseerpomp met 12-24V DC voeding maakt meer mobiele toepassingen mogelijk

  Voortbouwend op de zeer succesvolle Qdos serie van chemische doseerpompen, brengt de Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) een versie voor mobiele en afgelegen toepassingen op de markt die kan worden aangedreven met een 12-24V DC voedingsbron. De nieuwste Qdos pomp helpt elke gebruiker die een nauwkeurige, goed geregelde doseerpomp nodig heeft waar netspanning niet binnen het bereik of praktisch in het gebruik is.

 • Qdos 20 Pomp Vermindert Onderhoud BIJ Amerikaans Waterzuiveringsbedrijf

  dinsdag, 2 oktober 2018

  Qdos 20 Pomp Vermindert Onderhoud BIJ Amerikaans Waterzuiveringsbedrijf

  Victoria in Minnesota heeft ongeveer 8800 inwoners en ligt in Carver County. De bewoners worden voorzien van drinkwater uit drie grondwaterbronnen. Ongeveer 10 jaar geleden werd een waterzuiveringsinstallatie gebouwd om het in het water aanwezige ijzer en mangaan te behandelen. Er worden hier diverse chemicaliën gebruikt bij het filtreren, zuiveren en distribueren van het water, waaronder fluoride, natriumhypochloriet, polyfosfaat en natriumpermanganaat.

 • MasoSine-pompen optimaliseren het impregneren van hars bij Enercon

  woensdag, 29 augustus 2018

  MasoSine-pompen optimaliseren het impregneren van hars bij Enercon

  Eén van 's werelds grootste fabrikanten van windturbines, Enercon, gebruikt de MasoSine SPS sinuspompen van Watson-Marlow Fluid Technology Group om het impregneren van hars in haar fabriek in Magdeburg in Duitsland te optimaliseren.

 • Installatie en onderhoud van leidingsystemen met procesventielen een pak eenvoudiger dankzij nieuwe reeks ASEPCO AKS actuators

  donderdag, 9 augustus 2018

  Installatie en onderhoud van leidingsystemen met procesventielen een pak eenvoudiger dankzij nieuwe reeks ASEPCO AKS actuators

  De ASEPCO radiale inline ventielen zonder afdichtingsvlak zijn grondig vernieuwd: de ventielen beschikken nu over een vederlichte, nieuwe plastic actuator met een membraaninterface van roestvrij staal dat speciaal werd ontworpen voor de biotechnologie en de farmaceutische industrie.

 • Nieuwe sanitaire Loadsure Fluid path kit

  woensdag, 11 april 2018

  Nieuwe sanitaire Loadsure Fluid path kit

  LoadSure elementen inclusief Q-clamp en afdichtingen van één fabrikant. WMFTG slangassemblies zorgen voor een betrouwbare en eenvoudig te monteren oplossing voor uw pomptoepassing.

 • WMFTG introduceert nieuwe slangendoseerpomp: Flexicon PF7

  maandag, 8 januari 2018

  WMFTG introduceert nieuwe slangendoseerpomp: Flexicon PF7

  Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) heeft de Flexicon PF7 geintroduceerd. De PF7 slangendoseerpomp is bij uitstek geschikt voor gebruik in GMP-gereguleerde industrieën zoals de biotechnologische, farmaceutische en diagnostische sector.

 • BioPure Q-Clamp is compatibel met diverse connectoren

  woensdag, 11 oktober 2017

  BioPure Q-Clamp is compatibel met diverse connectoren

  De meest recente innovatie van het merk BioPure van Watson-Marlow Fluid Technology Group is de Q-Clamp: een nieuwe sanitaire Tri-Clamp® klem voor vloeistofsystemen voor eenmalig gebruik, die in minder dan 5 seconden kan worden aangesloten en losgekoppeld. Deze gepatenteerde sanitaire Tri-Clamp klem kan met één hand bevestigd worden, vereist geen gereedschap en is geschikt voor gebruik in de farmaceutische en de biotechnologische industrie. Bovendien wordt deze lichtgewicht sanitaire klem ondersteund door een toonaangevend validatiepakket voor componenten die niet met vloeistoffen in aanraking komen.

 • Een product zoeken

 • Een lokaal contactpersoon zoeken

 • Hulp en advies

  Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

  Fax: +32 (0) 9 233 06 49

  Contact