Semi-automatische afvul- en afsluitsystemen – FlexFeed30

FF30

FF30

Tafelmodel afvul- en afsluitsysteem

Contact opnemen


Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

Fax: +32 (0) 9 233 06 49

Contact

Overview

FLEXFEED30 brochure

FLEXFEED30 brochure

Nu downloaden

FLEXFEED30

De FlexFeed30 is een tafelmodel flesverwerkings- en afsluitmachine die een consistent aanhaalmoment voor doppen levert, de kans op RSI voor operators vermindert en een uitstekend alternatief is voor dure volledig automatische oplossingen voor flexibele, kleine batches.

De FlexFeed30 voldoet aan de behoeften van flexibele, kleine batches en levert een consistente productiekwaliteit, wat niet mogelijk is met handmatige afvulling en afsluiting. Het systeem biedt een uitstekend investeringsrendement na de overstap van een handmatig afvul- en afsluitsysteem.

Een complete fles- en dopwisseling wordt binnen 5 minuten afgerond. Het hele vloeistofpad is ontworpen voor eenmalig gebruik, wat kruisbesmetting voorkomt.

Dankzij de kleine voetafdruk van de machine kan hij eenvoudig op verschillende locaties van een productievestiging worden ingezet, zoals in een laminaire luchtstroomkast.

Bij een standaard FlexFeed30 verlaten de afgevulde en afgesloten flessen de machine op een bak. Het is echter ook mogelijk om alle flessen op een transportband naar de etiketteermachine te laten duwen. Dit maakt de productiviteit nog beter.

De FlexFeed30 kan worden aangesloten op een Flexicon PF7 of een 520Di peristaltisch afvulsysteem. Dit biedt het voordeel van zeer flexibele afvulvolumes, zonder dure overvulling, minder schuimvorming en geen lekkages tussen de afvullingen.

Afvulstations die aangesloten moeten worden

PF7 – peristaltisch afvulsysteem

520Di – peristaltisch afvulsysteem

Handleiding

FLEXFEED30

  • Contact opnemen

    Telefoon: +32 (0) 9 225 94 57

    Fax: +32 (0) 9 233 06 49

    Contact